Wat houdt het lidmaatschap in?

Wanneer u eenmaal het besluit heeft genomen om lid te worden van onze vereniging, dan biedt dit voor u als lid diverse mogelijkheden en voordelen.

Ten eerste kunt u als lid jaarlijks deelnemen aan de ledenvergadering en heeft u als lid stemrecht.

Daarnaast biedt het lidmaatschap aan u als BIG-arts erkenning; u onderschrijft het doel en de statuten van de vereniging en staat achter de visie & missie. Bij voorkeur maakt u melding van uw lidmaatschap op uw eigen platform of website.

Verder verkrijgt u met uw deelname als lid van de vereniging een breed netwerk. U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief waarmee wij u informeren en op de hoogte brengen van interessante onderwerpen en wetenswaardigheden.

Ook wordt u als lid voorzien in actualiteiten vanuit onder meer het CBR. Wij brengen u op de hoogte  van wijzigingen in regelgeving, inherent aan uw beroep (bijvoorbeeld afstand keuring) en/of informatie relevant voor het goed blijven uitvoeren van uw beroep.

En u kunt als lid deelnemen aan onderwijs met diverse thema’s en onderwerpen tegen een gereduceerd tarief, denk aan onderwerpen als Arbo-keuringen, rijbewijskeuringen, lifestyle, GPK’s ed.

De vereniging dient tevens als vraagbaak. Voor (inhoudelijke medische) vragen en/of vragen betrekking hebbende op uw branche of praktijk, kunt u bij ons terecht.

Als lid heeft u toegang tot een besloten deel van de website.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via info@dnvvr.nl

Hartelijk dank!